Spe2 Ad Tips X

Mumy2 tlong share cra2 nk cpt bsalin slain pjuk bby sruh kluar cpt... Sy xnk induce, slase mggu dpn last tmujnji dkt kk, klu xbsalin gk.. Sy kne serah dri..ari2 sy smbang nga bby, mtk pmudah smua, tp bby cm sronok duk dlm peyut lg.

20 Balas

Saya bsalin 39w 4d sbb xnk kna induce jga 2 hri bturut2 saya mengemas rumah..vacum semua bilik..sambung ke hall trus ke dapur..malamnya turun darah + lendir dlm kul 2 lbh tapi xsakit..lps subuh bru ke hospital da buka 4 cm..alhamdulillah bsalin 22/10 hari tu pukul 12.40tghr baby girl..selesai da masalah takut over due 😅😅

5y ago

Bukan untung xuntung..xnk induce punya pasal..gigihkan juga sebab nnt nk tinggal rumah 2 bln..pantng kat kg. So kita kemas apa patut dulu. Yg penting berkesan .. hehehe..