Stretch mark

Saya ada pakai krim stretch mark brand palmers cocoa butter untuk hilangkan stretch mark di perut tapi selepas sapu perut terus tumbuh ruam merah. Ada ke yang sama mcm saya ? Atau saya alah pada krim tu ? #Pregnent 36week#

2 Balas

saya masa trimester 1-2 ok je pakai tu. siap losyen dia sekali. masuk ke-3 sapu terus jadi gatal. then naik bintik bintik & tahu tahu dah gatal sampai berparut perut ni ha. mungkin sebab hormon kita yang tak menentu. tapi apapun, brand tu ok je takde masalah.

sy pkai okay je. takut kulit sis x ssuai dgn krim tu