Sesak Nafas

Hi mumy semua.. sy skrg 35week 2days.. Nak tnya normal tak klu selalu sesak nafas dn degupan jantung laju?? And lagi 1 sy mmg ada msalah kurang darah tpi takla yg tahap teruk.. tpi sesaf nafas ni kadang buat rasa tak selesa.. Ada tak mumy yg sama mcm saya??

2 Balas

Kalau sy, hb rendah, mmg akan sesak nafas dan jantung laju. Biasanya sy akan makan makanan yg membantulah mcm daging, buah jambu batu. Delima. Tp kalau rasa teruk, better jumpa doktor. Bhy sis

5y ago

tq for sharing 🤗

Saya tgh mengalaminya skrg ni sis. 32w.. Dada senak, sesak nafas, jantung laju...