plz k0ngsi tips bsp..

Hi mumy plz k0ngsi tips mkn t0k bsp..pg mkn pe tgh ary n mlm..sis xtahan mnahan lpo..stiap buat bsp..sian kat bby klo sy xmkn mesti dy lp0..?

1 Balas

Kalau sy mlm pkol 10mlm sy da stop mkn.. Esok pkol 8pg buat test, lpas tu trus mkn (teh o & biskut 3kping) Pkol 10pg test ke2, then lunch mkn la (nasi sesenduk&syur&ikan&buah) stop mkn pkol 12pm Pkol 2pm test ke3, then ptg amik la tea time (teh/kopi o & biskut atau bleh dinner awal (nasi sesenduk,ayam@ikan,sayur&buah) then stop mkn sblm pkol 6pm Pkol 8mlm test ke4 lepas test nk mkn lg mkn la..