baby.

mumy nk tnya.. dktr scan bb da 12 week ++...dlm kiraan dia baru 10 week ++.. dia suruh dtg scan lagi 2mingu.. bole tanya knp ya? sb last period sy cuma 3hri.. tupon tompokan coklat.. org kata penempelan.. .dah mklumkn kt doktr da.. tp stay dy kira 10++..bila scan da 12++..

1 Balas

Kadang kejadian dia kita xtahu bila sis... tggu scan kali kedua... sbb dia kira week dari ukuran baby.. makna bby sis dah besar