Scan baby 12 weeks

Hai momies nk tny ok ker kalau nk bt scan skrg..tp sy ada appoimnt dgn doc ntk scan 20weeks nanti.. sekarang baby da 12 weeks..dy rasa xcited nk tgk...😅😅

2 Balas

sma laa,tpi sy lusa nii msk 12 weeks....tpi hri tu pi appoimnt,doc x scan pn baby,kta pnya laa excited nk tgk...tpi doc sru dtg bln 8 nnt utk scan...sbb dia ckp kcik lgi,mybe doc sja nk bg surprise,geram nk tgk baby

3y ago

haha..kannn,hri tuu pn time chck up,x sbar nk scan,tp doc ckp x yah scan lgi,sbb kcik lgi...haishhh....bru excited nk tgk baby...tp perut da mnonjol daa wlaupn bru 12 mnggu,bln 8 nnt dia ckp bru pegi scan

Boleh je. 12 minggu baby dah gerak2 cuma tak rasa lg.