Kiraan baby time scan kurang 2 mnggu dengan kiraan last period..

Hye mommy.. Nak tnya.. Ada tak kalau ikut kiraan last period baby da 17w tp dktor scan baru 15w.. Saya period tak teratur..

4 Balas

Sebenarnya kalau period tak teratur tu normal kalau umur baby jauh dgn tarikh last period saya 6 bulan tak period baby baru 4 minggu just ikut je umur yg doktor bg apa ii pn doktor sahaja yg boleh diagnos baby tu mmg kecil atau normal , semoga sis dan kandungan diberikan kesihatan selalu😊

Normal ☺️ nanti almost due and overtime akan ada possibility EDD akan berubah juga Just make sure to be happy get enough nutrition, checkup semua okay insyallah all is well ♥️

Sy pun sama , ikut kiraan period dah 13weeks , tpi scan 10 weeks. Kalau masa scan baby sihat tkde pape cuma due date ikut scan, sy ni kli ke 3 nk scan nk ltak due date 😀

2y ago

sama sis..bln dpan scan kali ke3 20w

early pregnancy scan hari tu scan ok ke x? kalau bru 1st time scan biasa je, sbb irregular kan. tpi kalau 1st scan ari tu ok, mybe bby kecik sikit.

2y ago

mmg dari first scan 8 mnggu dah lari kiraan sis.. risau jgak nmpa mcm x sma kiraan..