Nak tanya

Hi mumy , nak tanya bagi yg dah ade pengalaman , Saya pregnant 26 weeks , Sejak weeks ke 12 bahagian kaki drpd pinggang ke kaki belah kanan mesti sakit , and bila tidur nak beralih akan rasa sakit sangat sampai boleh mengalirkan air mata . Dah berurut , and nurse cuma pesan banyakkan jalan jgn byk duduk . Ade ke yg pernah mengalaminya dan cara nak mengatasi , Sebab saya sampai menangis tahan sakit , nak tidur or baring rasa fobia .

2 Balas

Dah cuba urut dgn minyak panas? Setiap kali lepas mandi, urut dgn minyak panas. Tk kisah la krim panas ke minyak panas ke. Urut sndiri pn tkpe 😊

maaf sis ..saya xpernah alami apa yg sis lalui msa pregnant.. mommy2 boleh bntu sis kita ..?? #ibubantuibu