21weeks3days , sembunyikan khamilan

hello mums , sy pljar jrurwt bhg swasta . and sya pregnant anak kedua skg , my son is 1yr4month now , and sy taknak bhnti so .. can i survive till i gve birth on this 2st may ? ketara ke bju uniform sya if sya buat baju bsar?? suami sya keje mcis life . dan , sya nhe amal kn prancg but i think it didnt work as well huhu .. mum2 ada ke experince same as what i will face fter this?lgi 1 tahun hbs daa diploma nurse sya. huhu tq gais

2 Balas

Kalau belajar, tak leh hold kan 1 sem ke awk?try bincang dgn org atas utk hold utk 1 sem..sbb dlu pon sy hold 1 sem tp bkn cost awk la..try la..

Kenapa nak sembunyi prgnt

4y ago

X salah sy nurses masa tgh belajar x dibenarkan pregnant. Anak saudara sy pun x dibenarkan pregnant sampai habis belajar.