migrain

Hi mummys.. nak tanya kalau migrain masa preggy ada tips tak cara hilangan migrain? Sy bru jer merasa hilng mual muntah diserang pulak migrain .muntahnya sampai xda isi perut nak muntah jugak?

10 Balas

sy mygren yg teruk.. if xmgung pon dh mmg teruk.. so jwpan nya. TIDO. tido bilk gelap mcm waktu malm .. klu waktu siang sy tark semua lagsir,.. saya minum air masak bnyk2 sy minx ank2 sy snyap jgn jerit2 bolh jadi huck ummi..