Hospital bersalin swasta johor bharu

Hi mummys ada yang bersalin hospital swasta area jb yang sudi share cost dan experience. Kalau boleh hospital yang boleh pilih doctor perempuan. Terima kasih mummys ❤️

1 Balas

Gleneagles, Columbia & KJP. Boleh pilih pakar O&G perempuan. Kalau swasta semua pun experience of course okay, kalau tak okay boleh complain mcm i customer sevice manager turun minta maaf personally & bagi goodies bag ada macam2. Boleh ke website/fb diorang utk tengok doctors list & cost. Dlm maternity package dah bgtau siap2 apa yg include & exclude, tp ni cuma basic cost only so still kena tengok during labor nanti if ada complications cost might increase. Skrg dah ramai mommies checkup swasta, so still kena tunggu turn utk jumpa selected OBGYN. Tp berbaloi lah tunggu pun kerusi sedap dlm aircond & cafe pun ada memacam makanan. Gleneagles Iskandar Puteri facilities mmg the best, parking free & ada buggy. Bilik mcm hotel tp yg ni warded bukan sebab bersalin. I 2x Columbia Iskandar Puteri elective czer 11k+, parking kena bayar & takda buggy tp still okay to me sebab 8min dari rumah & my OBGYN knows me & my babies best so takmau tukar ❤️

5mo ago

Terima kasih sudi share experience ❤️