Bersalin Hospital Private Area Jb

Assalamualaikum, hi semua salam sejahtera Saya nak tanya ada tak sesiapa yang bersalin hospital private area jb Iskandar puteri masa pkp ni, dan boleh share sikit pengalaman semasa di sana serta pakej harga dia? Sebab saya tengah cari yang harga ok dan doktor perempuan/muslim jika ada. Awal plan nak pergi Hospital salam dekat Shah Alam tapi kes covid sekarang makin tinggi jadi saya dengan husband taknak ambil risiko travel jauh2 kalau boleh. Mohon sesiapa yg Sudi share experience bersalin kat hospital private jb yea . Terima kasih 🥰 #firstbaby #1stimemom

2 Balas

sblm2 ni anak sy dua org bersalin dkt regency specialist dgn dr tokha. this year sy plan bersalin kt gleneagles dgn dr rohaida. sbb sblm2 ni sy ada masalah cyst ke apa semua refer dr rohaida so takde issue dgn dia. mmg okay lah. now package kt gleneagles normal 4899, ceaser lbh kurang 10k cmtu. hsbnd bole teman dlm LR but kena swab test cm biasa lah. only husband.

3y ago

Standby 7-8k jgk.

hospital Penawar dengan Kpj pun harga Okey ..