ruam

Hi mummy2 smue...nak tnye ni ade cre x utk hlng kn ruam mcm ank sy ni,risau juga tngk wlau ank x sakit n x nangis,ade ape2 krim ke utk hlngkn...

ruam
35 Balas

try pakai ni..cream ni mmg terbaik utk semua jenis ruam.anak sy pakai ni.bole di beli di farmasi

Biasa letak je kanji buat mcm bedak sejuk. Inshaa ALLAH dgn izin Nya pasti kecut dn mengering

Kalau sy bwk g jumpe dokter dulu sbb sy takot guna sbrg ubat.. takot melarat..

Ok sis2 tq2...sbb ank belum prnh ruam truk mcm ni...tu yg risau,lg2 first ank

Saya pakaikan aloe gelly ngan aloe Propolis... Alhamdulillah.. Ok..

Mcm ank sye...sye pkai krim najla...alhmdulillah ank sye serasi...

Cuba bedak ni ... ruam cpt kering . Pakai sikit je jgn banyak .

Sy guna herbal cream najlaa ataupun nappy cream anakku

Boleh cuba krim serbaguna bio-ever.. sangat berkesan..

Brands buds.. chubby bby face cream.. organic selamat