Ruam celah paha baby

Ada x cara nk kurang kn ruam kat baby? Sy sampai x berani nk pakai kn pampes.. Ank sy asyik nangis jak pedih kot..

Ruam celah paha baby
3 Balas

ya allah sis teruk sgt dh tu, sis beli nappy cream letak celah2 , dekat bebird, bontot smua kena letak, setiap kali pakai kan pampers wajib letak walaupun xnaik ruam sis, kalau dh mcm ni nnt lagi teruk, selagi pakai pampers selagi tu la kena pakai kan nappy cream, anak sy pakai jenama pureen, beli dekat shopee murah.

boleh cuba sudocream mommy. dlm aeon or big pharmacy ada selalunya. better pakai kan napkin dari pampers buat sementara waktu. sbb bila basah terus tukar. yg penting hygiene and lap bagi kering

xleh pakai kan pampers dh tu sis buat smntara waktu... cari nappy cream cepat2 sis.. jangan letak bedak.. tp nappy cream!, sakit tu.. sy pula risau..