Popo kuning dan sedikit cair

Mummy2 smua. Kalau popo anak macam ni ok ke. Risau jugak ni. Banyak kali tukar susu formula😞

Popo kuning dan sedikit cair
5 Balas

Baby awak ada kuning ke? Anak saya ada jaundice, poop dia lebih kurang macam ni, cumaaa warnanya tak gelap sangat macam ni. Poop baby saya normal la, memang baby yang ada jaundice warna najis dia memang lebih kurang macam ni. Tapi apa apa pun awak boleh refer doctor nanti ☺️

hai sis maaf ganggu,nanti isi lah sample pampers ni untuk baby nanti tau🥰, quality die sangat best ,pampers terbaik d japan🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

baby umur brape? mix dgn susu badan ke? normal rasanya..

bg susu apa tu awk

rujukan