demam

Salam ibu2.. Anak saya berumur 1 tahun demam skang ni. Kerap popo.. Sblum ni demam tk kerap popo pun.. Hrini 5x die popo.. Normal ke? Risau sgt..

2 Balas

Saya minta maaf ya puan sebab saya tak pernah lalui apa yang puan lalui. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti puan dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗

berak cair ke pekat? kena tgok. klau mcm cirit, dah jumpa Dr? kalau berak nya normal smasa dia sihat, mungkin tu nak bagi panas turun. apa2 jumpa Dr untuk kepastian.