25 minggu pregnent

Mummy2 semua normal ke kalau keputihan byk hri tu dh ambik semple tpi result ok je..cuma x selesa😭ade tips x nk kurang kn keputihan ni

5 Balas

Mcm sy jd keputihan kalau minum susu HL tu. Jadinya terus stop minum. Sis cari punca mknn mana yg jd byk keputihan

tak ada tips cara mcm ni. tu normal. saya dah tnye doc. pertukaran hormon. mmg gitu.

Die ade bg ubt masuk kt faraj cm tablet. Sy tiap kali pregnant mmg keputihan.

Banyakkan makan plain yogurt, kurangkan manis2, banyakkan minum air masak

normal..bykkan minum air suam