Usia kandungan tak sama dgn usia janin

Hi mummy2 semua, nak tanya.. saya sptutnya usia kandungan dh 9w tp bila scan jd 5w4d.. janin pun nmpk kecik sangat lagi. Normal ke yaa? Period saya lepas kawen teratur. Tp sebelum kawen tak teratur. Saya baru anak pertama takde pengalaman lagi jadi risaulaaa huhu..

2 Balas

maybe tempoh persenyawaan X Sama dgn tarikh 1st last period Tu. normal rasanya. saya now dah 8 minggu ikut tarikh 1st last period tapi Dr nampak kantung kosong saiz 2cm je. kene dtg spital repeat scan risau juga ...

normal je. nnti repeat scan lgi 3w. kalau x membesar, doc akan bgi suggestion apa perlu buat. as long as xde bleeding ok je.