Uri bawah Stage 3

Hi mummy2 semua, doakan saya dipermudahkan urusan bersalin nanti. Just nak share kat bakal2 mummy kt sini.. awal-awal dapat tahu pregnant please2 jaga diri jangan angkat berat.. peduli je orang nak cakap kite manja ke ape ke..nanti at the end kita yg tanggung. Tapi tak lah cakap uri bawah sebab angkat berat. Tapi be careful always dengan apa yg mummy2 nk buat. Now saya baru 34 minggu..kena warded dari 30weeks until 37weeks.. sebab takut bleeding..so berkampung la kat hospital ni..kalau tak ada rezeki naik balik uri, kena la bersalin czer. Doakan saya ye mummy2 supaya ada rezeki uri naik balik dan bersalin normal wlupun ramai cakap uri tak kan naik dah lepas 34weeks..next scan 1/10..thank youuu

1 Balas

Allahu.. Lamanya kena warded. 🙁 Semoga dipermudahkan bersalin nt. Sy doakan mommy dan baby sentiasa dalam keadaan sihat dan selamat. ☺

5y ago

Thank you mommy..menghitung minggu je duk sini..menghitung hari rasa lma sangat 😅