Placenta Previa

Hi mummies. Nak tanya,betul je kalau uri dekat bawah kena warded sampai bersalin? Masa buat detail scan 20w, Dr kata uri dekat tepi. Masa 28w, scan dekat kk Dr cakap still tak naik. Tapi takde pula dr kata sebut pasal warded. Agak2 next appointment 30w nanti Dr scan lagi ke? Kalau tak scan, rasa nak g swasta je. Hmm

2 Balas

Tak silap sy doctor akan bg masa smpi 32 minggu. Mcm skrg ni ada masa lg utk uri tu naik..

5y ago

So biasanya 32w Dr akan scan balik ye? Harap2 masa tu uri dah naik. Thanks sis

Betul. Saya PP type 3 2 bulan warded. At last ceaser week 37