puasa semasa hamil 18 mggu

mummy2 mkn apa share skit msa puasa ni . larat tak buat kerja ? share skit ap yg bg energy kt mummy .

2 Balas

saya makan oat, sayur buah, makanan pape je yg tinggi fibre masa sahur. pastu minum air madu atau rendaman susu campur kurma. mmg tahan sampai petang. dah 31 minggu ni takde tinggal puasa lagi Alhamdulillah

2y ago

sy nk mkn byk tk lalu pg . lpasni sy try mkn oat pulak . btw trima kseh

Saya minum susu C2Joy… Mmg langsung tak lapar sampai waktu buka…

2y ago

ohh susu tu . ok tq share