Baby Premature

hello mummy2...just mau kongsi pengalaman bersalin saya pda 29 ogos lalu..baby premature 34mggu..lps bsalin bby masuk wad kanak2 sbb pernafasan laju & dberi bantuan oksigen..selama 5 hari x bersama baby..sya masuk wad high dependency sbb hipertensi..2 hari sblum discharged bru lah bby bsama saya..hari2 nangis mengenangkan keadaan baby ..x sanggup tengo baby nangis kena ambil darah & kna letak bwh lampu biru?skrg Alhamdulillah berada d rumah & baby semakin sihat wlu ada kuning sikit?..mummy2/mama2 ada x petua turunkn kuning baby selain yg saya amalkan skrg minum susu kambing?

1 Balas

Alhamdulillah sis. Semoga sis dan baby dlm keadaan yg baik & sihat. Untuk kuning bayi mungkin sis boleh refer article ni. Semoga dapat membantu sis. https://my.theasianparent.com/petua-hilangkan-kuning-bayi/?utm_source=search&utm_medium=app