selsema dan kahak

Hari ni sy bawak baby umur sebulan g klinik..igt selsema je..rupanya ada kahak kat paru2...doc bg ubt..tapi saya tetap risau terutama pasal kahak...ada sapa2 blh bantu saya...hati x tenang...baru first time jd ibu

1 Balas

Masa anak saya umur 3bulan tak salah saya, dia selesema, dan bil doktor check, ada kahak banyak diparu2... Doktor tu sedut kahak guna alat khas... Baby meraung jugak laa... Tapi kena buang sebab banyak sangat... Seminggu kemudian saya p check still ada kahak sebab perasan bila malam2 tidur baby tidur tak lena... Macam susah nafas... 3x jugak saya bawak baby p sedut kahak... Lepas tu alhamdulilah okey...