pregnancy

mummy² boleh share x pregnant brapa week baru ada simptom mual + muntah ? buat buku pink kandungan brapa week paling sesuai ?

52 Balas

kalau buku pink depends pd kk juga. saya 4 minggu dh bukak buku pink..

8 week... Dari awal2 lagi cuma rasa mual2 & rasa mabuk je gitu...

Lebih baik xde alahan mengandung tu, bakal ibu akan lebih selesa.

8week da boleh buka buku pink. Start mabuk bila kndungan 2 bln +

Sy smpai nk bersalin xde simptom² tu.. bka buku masa 13w..

Start week 8 mual2 tu pun ptng ja.. Bt buku time week 12

Start 6w sampailah 18weeks ni masih mual mabuk & muntah

Start mual bile tau positive preggy 13 w🤣🤣🤣

5y ago

tq dear , in shaa Allah doakan sy ada rezeki merasa jgak ye , tahniah dear 🤗💕

Sy 6week sudah mula mual.. Buat buka masa 8week

Start 10 wk smpai skrg 21 wk pun masih alahan😂