Week Berapa ?

Morning mummy preggy semua..selalu nya kan kita buka buku pink weeks ke brapa sesuai ya.. ??

1 Balas

8w ke 12w. tu pon lps dpt gambar scan dri klinik swasta yg complete dgn heartbeat which is boleh nmpk 8w ke atas jugak. bwh dri 8w x perlu scan sbb yg nmpk hanya kantung kosong atau dinding rahim tebal kecuali u ade bleeding, bru pg klinik. kalau xde, boleh pegi farmasi beli folic acid. mkn 1biji 1hari. jgn buat kerja berat n jaga makan.