Alhamdulillah 6week

Mummy to be👶🏻🤍

Alhamdulillah 6week
5 Balas

Alhamdulillah, tahniah sis !!! Moga dipermudahkan urusan & diberikan kesihatan yg baikk 🤲🏻

1y ago

Aamin2 terima kasih 😘❤️

Alhamdullilah tahniah ibu, semoga ibu dan baby sentiasa diberikan kesihatan yang baik ♥️

1y ago

Aamin InsyaAllah 😘❤️

Congratulations 💓 Semoga baby membesar dgn baik 😊🙏🏻

1y ago

Alhamdulillah terima kasih Amanda😊

Alhamdulillah sama la saya pun 6w juga. Sabtu ni baru nak scan.

1y ago

Sama la geng 6 weeks 😍 Minggu lepas scan 5w nampak kantung. Dr suruh repeat lg 2 minggu. Nervousss nak tunggu 2 minggu pun 🥲 sis kalau dah scan boleh la share hehe semoga yg baik baik untuk kita selamat sampai sampai bersalin ❤️

alhamdulillah..😍😍😍