Sample

Mummy yang suka sample sample susu boleh try apply sample Nestle ni.. https://www.startwell.nestle.com.my/free-sample ?

Sample
28 Balas

sis saya dah cuba tp tak paham,bila saya nak tekan sample dia bg 2 option je,macam mana ye nak pilih? sy nak try susu untuk pregnant dia tak bg option tu pun 😭

Samelah sis sy suka appy sample2 ni. Hehe sy apply susu enfamama+. Tiap2 bulan die bagi sample

6mo ago

dekat mama ye sis nak dpat kan sample tu?

Saya dah cuba... Tak suka flavor vanilla. Muntah. Saya minum Anmum original flavor..

Saya pun dah dapat. Sedap rasa susu nya. Macam aiskrim vanilla. ☺️

sy pun dah dapat harini..tunggu sample lain pulak sampai 😊

Dah pernah submit last 2 months rasanya, tp tak dpt lg..

Baru fill up form.. Tq sis for sharing.. 😉

Alhamdulillah dah dpt, sedap rasa susu nya

kena ade resit beli ke baru boleh apply?

Finally, baru dpt hari ni..