Free sample

Ada yang kat sini suka collect free sample untuk ibu mengandung tu tak? Share la link jugal hehe

1 Balas

waktu pregnant yang pertama dulu sy dpt banyak free sample. Kebanyakan dr diaper dan susu. Sekarang tgh pregnant kedua..belum berkesempatan lagi nak cari semula laman web yg bagi free sample tu. Tp sis boleh cuba google yg sy pernah dpt mcm kat bawah ni: 1. Drypers 2. Mamypoko 3. koteks 4. susu anmum (ibu) 5. susu bayi (xingat brand apa)

9mo ago

sis.. cuba try sini banyak jugak info. sy follow sini utk team menyusu. motherhood.com.my/home/