Sesak Dada

any mummy yang feel sesak di awal pregnancy? is it normal. i find it hard to breath sometimes.

9 Balas

Sy almost 20w. Bernafas kuat kalau buat kerja sikit. Husband kata blh dengar kat tandas breathing sy.. Sy pun xsedar bernafas kuat sgt.. Hehe..

normal. paru2 mengembang ke apa ntah..something mcm tu la. unless teruk sangat sesak,sila segera ke hospital

Try betul kan posture to ease the discomfort of rasa mcm tulang rusuk cucuk

Ya saya juga selalu macm itu im pregnnt 1 months,3 weeks and 22 days

sya pun mcam tu juga.. get enough rest jak..

Normal tp sllu d srankn jgn byk bgerak..bykkn rest

mungkin sbb baby movements. check doctor.

Ada mcm saya sesak nafas tiba tiba

Ada sbb berat naik..lg2 ada tiroid 😭

5y ago

2la sy ni sesak nafs klo num air manis yg sejuk je..nk kawal blk num air msk @air pns