Details & Gender Scan

Hi mummy, just wanna share, saya skrg dah 26 weeks, saya buat details scan on 22 weeks. Lucky me sbb bila doctor start scan je my baby mmg tgh kangkang, mmg dia show off ‘her’ genital part hehe. Lama pulak tu belanja. Doc pun happy scan dia. Doakan my baby sihat sentiasa ? Sekarang mama dia sakan beli baju pink2 hehe

Details & Gender Scan
4 Balas

Sama la dgn sy.. Tp bila nk scan muka..pemalu betul.. Tutup muka..x mo tunjuk.. Hihihi..doc punya la gerak dia suruh alih tangan...hahahah..

sma, lps da scan taw girl ja trus p bli bju wrna pink😂

aamin moga mom n bby siht sllu n diprmudhkn smuanye😍

alhamdulillah aamiin