caeserian

Hi mummy, sy emergency czer smasa melahirkan anak sulung sy, skarang dh pantang hari ke 41. Sy boleh mkan cheese tak ye? Dia cheese cream dlm roti. N apa yg patut elak utk makan ye?

1 Balas

setiap org penerimaan badn tak ssma. ada yg ok ada yg tak ok. kena berani try and error. tapi kalau ikut org tua tua pantang mmng ketat . saya dulu hujung hujung nk habis pantang teringin nk makn ayam cheese . alhamdulillah ok. pastu teringin nssi goreng. org tua ckp mkn nasi goreng bole jadi ketaq badan. dan yaaa saya jadi macm tu . dorang ckp sbb nasi masak 2x ..