Pantang selepas keguguran

Boleh ke dalam pantang makan sushi atas dia slice cheese, tuna, crab ? Bukan yg sushi salmon yg pelik2 tu.. sebab sy minat sushi yg biasa2 tu je.. boleh makan ke tak ye? Boleh siapa2 bantu jawab😊

4 Balas

Boleh je. Saya makan salmon raw tu lagi mencurah susu saya. Omega-3

boleh awak. kalau awak ada allergic dgn apa apa makanan then takboleh.

boleh makan selagi awak tak ada alahan 😉

Boleh sis Melainkan awak ada alergik

4w ago

Saya makan je dalam pantang pun tapi testing la kalau gatal ke apa esok tu jangan makan dah 😅😅 Telur pun saya makan dalam pantang hahah akibatnya luka cser saya cepat kering yeayyy