Wireless breast pump

Working moms, boleh share x wireless breastpump jenama apa yg bagus dan bunyi x kuat sgt/senyap? #ingintahu #breastpump

8 Balas

saya pakai Malish Luna+, handsfree and dia bagi sekali pelbagai size corong, senang boleh tukar tukar. Nak ukur size sendiri tak reti. Nak pergi kedai test, malu pun ada. Beli time sales dapat murah sikit😂 Bunyi dia OK la bagi saya. Apa2 pn awk boleh survey dulu and baca review org lain or if awk nak try bunyi kuat or tak boleh ke kedai yg sediakan servis. Sekarang banyak sangat brand di pasaran.

hi awak. sekarang ni banyak je brand handfree pam yg boleh pakai. nk memudahkan cuba cari kedai yg boleh test sendiri breastpam tersebut.

Imani i2+, Youha Ava Gen 2, Bubbles I9 advance Ni pon antara yg not bad.

cari kedai momo di shoppee

sy guna supermama. ok juga😊

3mo ago

maaf baru perasan ada komen. 😅 sy guna yg cordless flexifit.

byk jenama skrg ni

Boleh try supermama.

3mo ago

boleh sy tahu model yg mana

avent