Breastpump untuk mummy yang bekerja

Assalamualaikum mummies . Boleh share breastpump apa yg bagus & sesuai utk mummy yg bekerja ? Yang pasti harga murah berpatutan , berkualiti , tahan lama berbaloi beli utk kegunaan anak² yg akan dtg .

2 Balas

Banyak sis. Try and error. Sewa dulu sebelum beli ya. Handsfree tak keluar habis, kena hand expressed afterwards. I pakai supermamalab. Utk i sesuai. Tapi ada yg tak suka. So pemilihan breastpump ni subjective

4w ago

+60 13 306 5529 - sewa breastpump +60 11 6963 5105- sewa breastpump 2 Try lah sis. I dapat contact from a friend also. Boleh request postage or lalamove rasanya