Survey Breastpump (Wireless vs Non Wireless)

Mohon bantuan dan nasihat anda semua~ sya bekerja di pejabat & luar pejabat x kira masa. and skrg preggy 23 minggu (anak 1st). So, now tgh survey utk breastpump yg paling sesuai dgn keadaan sya yg bekerja. Boleh tolong pilih/komen/cadang mana2 breastpump yg sesuai? Sekarang pilihan saya ada 2 ni je. Wireless vs x wireless? Supermama Air atau Spectra9plus? #pleasehelp #advicepls ##bantusharing #pregnancy #1stmommy

Survey Breastpump (Wireless vs Non Wireless)
1 Balas

Sy pinjam spectra model apa nth dri kak ipar ok suction nye.. tp Sy beli jenama lacte tp handsfree cup spectra.. xtahu nk bg cadangan apa dkt sis..huhu

3y ago

tula sis, kita pon confuse skrg.. sbb ramai cakap jenama spectra mmg bagus cuma xde jenis wireless je. masa kat kerja nanti, mungkin yg wireless pilihan tepat tapi takut jugak kalau x bagus huhuhu