buang angin bby

Hello mummy, spa yg ada pngalaman susu kan bby tngh mlm then lpas susu, bby tdr kita tepuk2 blkg ada kluar angin ka? Biarpun tngh tdr?

1 Balas

Saya tak selalu sendawakan anak pun sebab tak sempat nak sendawa kan dah tertidur budak nya . Tapi anak saya alhamdulillah tak de masalah kembung dan tak de tersedak .

5y ago

I see.. Sy just bagi ltak d dada tepuk2 skjp nak dngr dy sndawa yg ada cuma kentut atw tberak trus 😅😅 blh sy tau sis pkai mnyak angin apa spaya bby x msuk angin?