baby menangis seolah olah ketakutan

Hai , baby sy umur 2 bulan dan sy prsaan td pagi dia hbis bf buang angin then letak dlm ayunan trus nngis seolah2 ketakutan.. First tme bby sy nngis mcm ni tp lpas angkat bagi tenang2 dia diam n tdr balik tp x mau msuk ayunan.. Adakah sbb dy x mau d ayun? Ada yg prnah alami bgni?

1 Balas

Die rasa gayat tak tu.. Letak alas dlu dalam tu/bantal baby.. Kalau baby lagi selesa kat luar tak perlu guna ayunan pon tak pe..