High need baby/sawan tangis

Hi mummy semua,nk tnya ade tak kt sini mummy yg ade baby high need/sawan tangis ni..boleh kongsi pengalaman tak? baby sy baru sebulan 6 hari..mmg high need,asik nangis jek tanpa sebab..stress betul..? Risau nak naik kerja je nnti ni,tkut pengasuh x tahan nnti dia xnk jaga jenuh juga nk cari pengganti je..

12 Balas

Boleh ikhtiar guna set ni.. Utk tenangkan anak, tantrum, meragam.. In shaa allah membantu..

5y ago

Nak cuba salah satu pun boleh sis.. 😊 Resty oil tu minyak, kalmy tu lotion, calm bath tu mandian..