High need baby/sawan tangis

Hi mummy semua,nk tnya ade tak kt sini mummy yg ade baby high need/sawan tangis ni..boleh kongsi pengalaman tak? baby sy baru sebulan 6 hari..mmg high need,asik nangis jek tanpa sebab..stress betul..? Risau nak naik kerja je nnti ni,tkut pengasuh x tahan nnti dia xnk jaga jenuh juga nk cari pengganti je..

12 Balas

Sawan tangis ni boleh kena anak umur 2 tahun?

5y ago

sy pun x pasti sis..

ank prtama sy mcm tu . mmg xbole ilang trus sawan nagis ny tu . da bwk brubt dy still nagis2 tpi xla setruk sblm brubt . xd bnd gnggu ank sy pn mse tu ustaz kata . dy just mmg ad sawan nangis . dn mungkin trauma d tnggl kn mak dy . sbb tu nk mlekt je dgn kita . tpi lps 3bln dy bnyk ajk brmain la . pnt bab kne lyn dy jela . lps 3bln tu lame2 dy da pndai brgaul dgn org lain. brmain dgn org lain. dy da kurg merengek . malah tidur pn kurg . dy xnangis dh tpi tido plak dh xwktu siang lps tu mlm ikot keadaan tido dy . saba ye sis . skrg dy dh 3thn pon kuat merengek lg ank sy ni . tpi Alhamdulillah pndai juga dy klau d suruh .

5y ago

mudh mudhn . amin amin .