Scan 5week tak nampak kantung

Hi mummy semua. Nak tanya dalam ni pernah tak yang pergi scan 5week tapi tak nampak ape ape. Lepas 2.3week baru nampak kantung and janin?

4 Balas

Hii. I pun pergi scan at 6w1d nampak kantung and very very very tiny janin and very minimal heart rate hahaha. So Dr suggest datang scan balik masa dah 9w 😂

2y ago

Wahh yeke? Haha mmg digalakkan scan masa kandungan dah 7.8week keatas kan? 5.6week mcm kecik sgt mmg tak nampak kan🤣