5week Scan

Hi semua, nak tanya ada tak mommy yang pernah buat 1st scan @ 5 weeks and dah nampak janin?

3 Balas

Klu sya pun sama jua,bru2 ni ada cek upt doubleline alhamdulillah,lps tu pigi scan klinik swasta alhamdulillah 5w sdh nmpk kantungan jk sbb bru 5w 🥰 semoga kita mommiess2 sihat2 dan baby kita pun sihat 2 amiin

1y ago

Sis 5W ikut LMP atau size kantung?

Lps urine test naik double line y sgt pekat sy terus pergi scan.. Skali tgok dah 6 weeks dan nampak heartbeat berkelip².. 😊Doktor terus suruh buka buku pink

1y ago

lajunya awk 6minggu dah nampak heartbeat saya tak nampak pape lagi hanya kantung kecil saja

kalo saya 5w just nmpk kantung je. 7w dah nampak janin n heartbeat

8mo ago

waah. best nyaa.. sy doakan semoga awk dan bby sihat, jge kesihatan elok-2 🤲🏻… sy 7w ada janin tpi xde heartbeat 🥺. sy dlm proses sembuh