susu untuk ibu mgandung

mummy semua minum susu apa masa mgandung mari la sharing is caring.. ??

16 Balas

sy minum susu tamar milk.. asal minum drpd sblum preggy lg.. sbb baik utk diet sekali bole cantikan kulit dan terasa knyg selalu.. dah lekat ni tgk susu tu sesuai utk ibu hamil.. tmbh yg ada alahan pon sesuai.. so, continue jelaa..

sy jenis susah mnum susu. baru ni try buat susu fullcream blend dgn kurma. Alhamdulillah tekak blh terima😄

Sy awal2 tak tahu try lah minum anmum. Sekali cirit birit daaa. Haha. Skg sy minum susu kurma farm fresh

5y ago

tula kurma farm ni pekat kdg ase nk munth.. hihi

Sy mnum susu everyday je..xtw napa..rasa dap dap.😋

sy minum susu wildan perisa coklat

Saya suka enfamama & farm fresh masa preggy

Enfamama perisa vanila and susu good day

Akak minum susu HL marigold je dik

5y ago

ѕυѕυ иι σк кє, кℓσ αмαℓ ∂ι αωαℓ кєнαмιℓαи

Fernleaf full milk

4y ago

Try Dutch lady first 😁

Frisomum gold