Salam..boleh x shared susu ibu mgandung yg mna ok ?

9 Balas

sebelum ni saya ada amalkan susu efferty mama. now dah habis tengah berfikir nak beli susu mana satu. ada juga susu similac mom tu. tapi hari tu sy minum, tetiba muntah. so sy stop minum terus. tunggu kandungan masuk 12 weeks ke atas baru minum semula. sekarang memanv xada minum apa2 dah.

Buat masa ni bagi saya susu khas ibu mengandung cuma anmum materna.Tak tau kalau ibu lain pulak suka brand mana.Kalau saya skrg ni saya cuma minum susu anmum materna perisa original.Takut kalau ambil perisa coklat tekak tak boleh nak terima

11mo ago

Sama sama😊

Sy minum susu callamilk. Mcm sy suka mkn manis2 jd sy ambk perisa coklat hazelnut

Saya minum susu kotak dutch lady, yg susu ibu mngandung tak lalu sbb manis

11mo ago

betul sama. nurse pun rekemen dutch lady@ fernleaf full cream

saya dr anak first sampai ni pregnant num 6 setia dengan enfamama.

saya minum susu everyday dan susu putih farmfresh tu je

anmum materna perisa coklat. saya minum yg ni je.

11mo ago

sama dengan sya... sbelom ni perut kembong truk.. asyik berangin ja.. lepas minum susu anmum materna tu rsa kurang bnyak.... x rsa berangin perut.. and perut pon rasa selesa jew...🥰

Frisomum gold perisa vanilla honey.

11mo ago

sy pun..sesuai dgn sy..

I ambil calla milk

11mo ago

Tak, just nice! My fav would be the strawberry & macchiato so good minum sejuk2 😄