Baby 3 bulan hidung tersumbat

Hi mummy semua. Anak saya dah seminggu lebih hidung tersumbat bunyi so seh so seh. Kesian dkt dia. Tapi tidur malam okay. Batuk takde. Saya selalu sedut jugak, sapu minyak balm semua tu. Perlu risau tak? Lekuk dada semua so far takde lgpun tak batuk. Ada apa2 pendapat blh share? ☺️

6 Balas

bawa klinik sedut kahak hingus smua Tu sis. ank sy dulu umur 3 4 Bulan.. sedut kahak hingus. smpai skrg umur dah setahun 6.. langsung takde dah bunyi2 Tu..btuk pon xd.. selsema je kdang

sama mcm ank sya..dh sminggu jga..sya try mndikn air lemon.. Dngn spukn bwng ptih bkar..ok sikit la..klau tk siang mragam je sbb hdng trsumbat..klau mlm elok pla tdur lena

cuba bawak ke klinik mintak doktor sedut kahak atau hingus tuu.. saya pernah masa anak saya 2 3 bulan macam tu p sedut kahak di klinik. terus okay...

dlm hidung mcm hingus kan..tp xde pun hingus.. selsema pun x.ank sy aritu camtu .lepas tu guna wagas oil elok

boleh cuba mandikan dgn epsom salt.

Pakai sterimar la