NAK TANYA PASAL BREAST

Hi mummy, saya pregnant 5 minggu. Awal awal tu sakit breast sensitif gila. Tp lepas scan, sekarang ok je. Normal je kan? Banyak baca tanda pasal benda tk elok je kalau rasa sakit tu tetiba hilang.. 🥹

2 Balas

normal je mcm awak. saya time preg. dulu langsung takda sakit pun situ, just alahan ja la teruk time 1st trim.

2w ago

alahan makin berkurang atau tetiba hilang tak bemaksud bahaya. sy 3rd pregnancy ni pun alahan mcm takda sangat. alhamdulillah baby sihat membesar seiring usia. kena sentiasa fikir dan doa baik² 😊

Hi boleh saya tahu current situation? Sbb saya pun tetiba breast tak sakit, jadi risauu