Tak rasa sakit breast

Hi mummy. Nak tanya normal ke masa awal2 pregnant je rasa sakit breast. Lepas dah 7weeks dah takde rasa sakit breast rasa mcm biasa je.

9 Balas

sama la dgn sy.. sy mula2 je sakit.. skrg dah 3 bulan, x rasa sakit pn.. alahan pn xade dari awal pregnant,muntah pn pernah 3 kali je..alhamdulillah semua benda boleh mkn,boleh bekerja.. kdg rasa mcm x mengandung pn ade..

2y ago

alahan x teruk x ape.. mcm sy org tanya x mabuk ker.. sy ckp Alhamdulillah x..senang nk bekerja, nk memasak semua boleh,kdg ade org x boleh baru masakan kn..

bestnya awal dh stop sy 11mggu still alahan smua makanan xley msuk...lpas tu breast sntiasa sakit...smpai skrg..😅😅

2y ago

Hehe tula tabah n sbr.. mntak² alahan smua hilng bdan pn dh lmah kurg msuk mknn.. perut mcm gstrik rsa hihi

sy pun sama.. masa awal2 ada jugak rasa.. ni dh 8 week xrasa sakit apa dh.. plus sy masih menyusu ank sulung

saya pun sama. masa awal dapat tahu pregnnt 5w ada rasa sakit breast. dah 8w xde rasa sakit plk.

2y ago

Wahh ingat sy sorg je rasa mcm ni. Rupanya ramai ye yg same mcm sy. Baru rasa lega sikit hahaha

saya pun awal2 rasa sekarang 10w dh mcm biasa dh..tp alahan tu masih ada..

2y ago

tp kan ada lg laa rsa sakit breast tu hehe kdg ada rasa kdg tak..tp tak mcm awal2..mmg sakit.. muntah tu tak tp sy mual2..mkn pn kurang selera..awak dh xda alahan ke?

Sama la saya masa mula ii tu je sakit breast sikit lepastu dah takde dah

2y ago

Fuhh lega baca ade jugak yg same mcm sy hahaha

Normal, ada yang lambat & ada yang takde simptom tersebut.

2y ago

Yeke? Skrg dah berapa bulan dah? Sy masa memula je kene lepas tu dah nk masuk 8week ni takde plk rasa sakitnya. Mcm biasa je plk😅

normal perubahan hormon dan pengahasilan susu

2y ago

Ohh faham2 okey baik terima kasih hehe

sama aku pun 7 weeks dah x rasa sakit breast

2y ago

iya aku pun hairan..biasa lah anak pertama