Losyen snow white

Hi mummy! saya nak tanya losyen snow white tu memang menjadi ea untuk baby yang ada ezema? sebab saya dh ke klinik, doc mmg dh cakap anak saya senstitif skin and ada ezema, saya dh try pakai cream yang klinik bg tapi mcm sama juga jadinya. Klau ada yang guna losyen snowwhite tu boleh tak bagitahu saya elok or tak for baby yang senstif skin and ezema?

6 Balas

Boleh cuba, memang mostly cakap okay. Cuma saya tak suka bau dia. hahahaha

1y ago

Yes bau mild soft2 camtu okay la hehehe