Skincare BF mom

Boleh tak mommies share skincare utk dry skin yg safe for breastfeeding moms? Lotion snow white yg viral kat tt tu safe tak? Lagi satu, saya suka apply serum stretch mark mothers choice kat muka sebab nicely hydrating. Tapi selamat tak? TQIA #skincare #BFmoms

1 Balas

Hi mom 👋 Snow white tu saya tak pasti. Mother's choice as in Mama's choice ke atau brand lain? Saya guna brand The Body Shop. Ada skincare range yang pregnancy safe and breastfeeding safe. Apa yang penting awak just perlu tahu senarai bahan2 yang perlu dielakkan. Saya memang baca satu2 label ingredients sebelum decide nak beli. Nah awak boleh refer senarai bahan yang perlu dielakkan.