30 Weeks

Hi Mummy, saya da 30week pregnant.. Hari ni pergerakkan baby cuma aktif diwaktu pagi ,manakala sebelah petang plak x begitu aktif... Malam aktif sikit2.. Adakah ini normal atau sya perlu ke hospital jugak? pergerakkan baby cukup 10 pergerakkan..

1 Balas

hi mommy, don't worry aslong cukup 10 movement. quality pergerakan/tendangan akan berubah in this 3rd Trimester but asalkan quantity dia tak berubah (cukup 10 movements).