Bayi berusia 27 hari kerap muntah

Assalamualaikum semua. Siapa ada pengalaman baby kerap muntah tersembur selepas menyusu? Dah jumpa doktor tapi doktor cakap susu mungkin tak sesuai. Tapi hari ni dah try bagi susu badan je tapi still jugak baby saya muntah. Siapa ada pengalaman sila share ye. #firstbaby #mommybuntu #jangandibully

1 Balas

sist dah cuba burp kan baby x..maybe trlalu kenyang..lpas mnyusukan..try bgi burp ya..sbab baby sy pun slalu muntah..kdang tu smpai trkeluar dri hidung